» » Kuhajte rolade od kupusa s krumpirom

Kuhajte rolade od kupusa s krumpirom

pecivo od kupusa s krumpiromAko ne volite rižu ili je iz nekog razloga ne jedete, to nije razlog da odbijete peciva od kupusa. Zatim pripremite ukusne i nježne peciva od kupusa s krumpirom. U originalnom receptu dolaze bez mesa i vitko su jelo. Ali ako želite, možete dodati malo mljevenog mesa..

Krumpir mljeven za punjeni kupus

Počinjemo pripremati naše neobično mljeveno meso:

  1. Naribajte sirovi oguljeni krumpir poput krumpira zrazy.
  2. Tri su mrkve.
  3. Sol i papar po ukusu, dobro promiješajte i ostavite da odstoji 15 minuta.
  4. Pržite luk odvojeno u tavi.
  5. Luk narežite naribani krumpir.
  6. Sve skuhajte, neprestano miješajući. Iz krumpira bi trebao ispariti sav sok, a on će postati gust i malo ljepljiv.

Kako bi se ubrzao proces kuhanja punjenog kupusa, krumpir se može prvo kuhati, a zatim naribati. Tada više ne trebate pržiti.

Kupus peciva s krumpirom: kuhanje korak po korak

Ostavite da se mljeveno meso malo ohladi, ali zasad kuhajte kupus. Izrezati sredinu u glavi. Ulijte vodu u duboku posudu, dovedite do vrenja i spustite u nju kupus. Pojačamo vatru i pirjamo glavu kupusa oko 10 minuta. Listovi će se tijekom postupka početi odvajati, možete ih izvaditi jedan po jedan čim postanu malo mekani. Važno je ne prekuhati, jer će se inače kupus suziti prilikom kipanja.

Počinjemo punjenje peciva od kupusa. U sredinu lista stavimo malo mljevenog mesa, valjamo ga valjkom. Sakrivamo rubove valjka, gurajući ga prstom. Možete primijeniti svoju "tehnologiju kiparstva", nije važno. Glavna stvar je da se punjeni kupus ne raspadne.

Na dnu duboke tave raširite sloj ostatka kupusnog lišća. Dakle, naše drage neće izgorjeti. I već odozgo sređujemo peciva.

Dva su načina za kuhanje peciva od kupusa od krumpira:

  • zaljev samo s vodom (1,5 sati);
  • u umaku od kiselog vrhnja i rajčice.

Rolade kupusa prelijte samo kipućom vodom da se ne pocrne.

Gotove punjene kolutiće kupusa stavite na tanjur i prelijte zasebnim lukom. Ako su pirjane u umaku, onda se uopće ne može dodati ništa.

Kako kuhati peciva od kupusa s krumpirom - video


Recenzije: 66